Välivuosi rallista? // Janppa

12.10.2022
R.T.P Ralli // 19.02.2022 - Lievestuore - J-P Leinonen / jpmotorsportmedia.1g.fi
R.T.P Ralli // 19.02.2022 - Lievestuore - J-P Leinonen / jpmotorsportmedia.1g.fi

Nyt on aika muutamalle sanalle tästä kaudesta.

Alunperin suunnitelmissa oli, että ei ajettaisi yhtään rallia koko vuonna. Keskityttäisiin elämässä aivan eri asioihin ja rakennettaisiin "äffäläinen" Nissan Almera valmiiksi. Laitettaisiin kaikki keskittyminen ja voimavarat kilpailukauteen 2023.

Talvella kuitenkin tuli pari lähialueen kilpailua ajettua hetken mielijohteesta ja Lievestuoreella rupesi ajaminen olemaan sillä tasolla, että ei tyhjin käsin tarvinnut kotia lähteä.

Talvikauden jälkeen rupesimme puuhaamaan JTM Race Room // JKL Jyväskylään ja tähän projektiinkin upposi sitten kaikki ralliautoiluun varatut budjetit ja säästöt. Oli aika laittaa hommat ajamisen osalta jäihin jälleen kerran ja katsoa mitä tulevaisuus toi tullessaan.

Kesällä kuitenkin ajohalut kasvoivat sen verran isoksi, että oli aika valjastaa "hamulainen" Nissani pienellä budjetilla Peurunkarallin lähtöviivalle. Muiden roskiskuntoisista renkaista kaiveltiin jotain rengasta vain alle ja nautittiin rallista ilman stressiä.

Kaikkiin lähtökohtiin nähden voi olla tyytyväinen tämän kauden tekemiseen ja se kadoksissa ollut tekemisen hauskuus löytyi. Kilpailuihin lähdettiin nauttimaan rallista ja vauhtikin oli positiivinen yllätys. Valmistautumalla

kilpailuihin paremmin pystyttäisiin varmasti ajamaan hyvästä tuloksesta.Varmaa suunnitelmaa ensi kaudesta ei ole, mutta kauden pääkilpailuksi on asettu SM Jyväskylän Talviralli 2023. Kovasti olisi tarkoitus sinne päästä ajamaan jo valkoisella Nissanilla, mutta katsotaan tarkemmin asioita lähiaikoina.

Isot kiitokset kaikille tästä kaudesta jo kaikille!