Janppa: Talvikausi 2022 - "kyläkilpailut"

23.03.2022

12.02.2022 / Lapwall Ralli - Leivonmäki
Joulukuussa syntyi ajatus pitäisikö sitä käydä joku kilpailu ajamassa vaikka välivuotta tässä vietellään? Tallin nurkalta löytyi sopivasti Michelinin talvirenkaita joten pienillä kuluilla olisi kilpailu ajettavissa lävitse. Auto kaivettiin hangesta ja ovinumerot laitettiin tilaukseen. Metriäkään ei ajettu piikkipyörillä ennen kilpailua. 

Tavoitteita ei kisaan asetettu, ainoastaan nauttia tekemisestä. Kilpailu sujui ilman teknisiä ongelmia ja rennolla fiiliksellä. Muutamalla EK:lle saimme ajettua jo ihan kelvollisiakin aikoja vaikkakin ajamattomuus näkyikin tekemisessä. Hienosti järjestetty kilpailu ja hauska päivä! 

Sijoitus: Lk. 4./5  - Yk. 64.

Eero Auvinen / Sportkuvat
Eero Auvinen / Sportkuvat
JP Leinonen / jpleinonen.1g.fi
JP Leinonen / jpleinonen.1g.fi

19.02.2022 / RTP Ralli - Lievestuore
Lievestuoreelle asetimme tavoitteeksi vauhdin nostamisen ja tasaisen tekemisen. Koitimme katsoa Leivonmäen incareista missä eroa kärkikuljettajiin tuli eniten ja parantaa näitä osa-alueita. Taso tulisi olemaan varmasti kovempi ja kuljettajia mukana hienot 12kpl.

Kilpailu lähti hienosti käyntiin ja vauhti oli "napsun" verran parempaa, kuin edellisenä viikonloppuna Leivonmäellä vaikka "yrkkää" ei oltu nostettu yhtään. Tuloksissa EK2 jälkeen sijoitus positiivinen yllätys, 5. / 12

EK3 alkupuolella Nissan meinasi kaatua katolleen ja samassa rytäkässä alkoi myös vaihteensiirto temppuilla, eikä tämän pätkän ajamisesta tullut mitään. EK4:lle lähdettiin ajamaan vain ja ainoastaan omaa ajoa hieman rikkinäisellä autolla. Yllätykseksi pääsimme nousemaan sijalta parin sijan verran ja loppusijoitus oman luokan 3. 

Vaikka vauhti nousi, on tekemistä vielä paljon luokan kärkikuskeihin. Osan saa pois varmasti pelkästään autosta, mutta ratin ja penkin välissä on myös tekemistä reilusti. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa! 

Sijoitus: Lk. 3./ 12 - Yk. 42.